Coaching og samarbeid i ulike former

1 til 1 coaching

En til en coaching setter deg i sentrum. Det vil være et tilpasset opplegg som passer deg og din tidsplan. Du må være dedikert og ha en vilje til endring. Jeg tilbyr en gratis time for at vi sammen skal finne ut om dette er en rett investering for deg. 

Passer spesielt til ledere, bedriftseiere og gründere, men også til deg som har et konkret mål som du trenger hjelp til å oppnå.


Ledelse- og endrings coaching for bedrifter

Jeg tar på meg oppdrag for ledere og eiere i bedrifter og organisasjoner. Liker spesielt å jobbe med optimalisering og smartere drift, og med bedrifter i vekst. Jeg har unik kombinasjon av kompetanse og erfaring innen ledelse, økonomi, HMS og miljøarbeid. Kombinasjonen gir meg en evne til å se helhet, noe som er stort fortrinn for å kunne avdekke utfordringer bedrifter står ovenfor og for å få til raske og bærekraftige resultater. 

Som HR Leder og coach i Bama Logistikk ledet jeg prosjekter som blant annet:

Miljøfyrtårn: https://www.miljofyrtarn.no/kundehistorier/riktig-utstyr-med-riktig-holdning/ og  "Fair Transport" www.lastebil.no.

Transportselskapet reduserte sine drivstoff kostnader med 0,8 liter per mil under to år. Det kaller jeg en merkbar endring! 

Be om et gratis møte, så ser vi på hvilke muligheter jeg kan tilby.

 


Kurs & Konferanser

Jeg tar på meg kursoppdrag og foredrag på konferanser innen:

- Bedre lederskap. Evne til å lede seg selv og andre, og til å lede bedriften til suksess.

- Personalledelse, hvordan få de ansatte med seg, hvordan skape samhold og vinnerkultur i en bedrift.

- Miljø - og HMS arbeid. Hvordan lykkes med prosjekter, sertifiseringer og gjennomføring?

 

Priser etter avtale.